Speciale projecten

We hebben een aantal referenties op onze lijst staan waar we vanaf het eerste moment bij betrokken waren en dus ook vanaf het eerste moment hebben kunnen én willen meedenken met deze projecten.

Booghal
Een nieuwe en goedkope huisvesting voor (agrarische) bedrijven is een booghal. Het eerste project hebben wij, in samenwerking met DLV en Booghal BV, gerealiseerd in Dieteren (L). De resultaten, zowel bouwtechnisch als produktietechnisch, mogen er zijn. Een vervolg in de toekomst zal hierdoor zeker niet uitblijven.

De bouw verliep voorspoedig. In ruim 1½ jaar tijd stond alles er, vanaf de eerste gesprekken tot de opening en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Honderdduizenden bezoekers zullen langs deze visitekaartjes paraderen. Het is een prachtig project waar bewezen is dat, met een klein team van opdrachtgeverszijde en de juiste partijen voor de uitvoering, de realisatie zeer concurrent en binnen de gestelde budgetten gerealiseerd kan worden.

Exclusief
Wij mogen al jaren diverse exclusieve woonhuizen en woonboerderijen realiseren, samen met een scala van architecten en interieurarchitecten.

Internationaal

  • Vakantiehuizen en 2e verblijven in de Ardennen; het is voor ons géén probleem.
  • Bouwen in België: sinds 1990 hebben wij een vestiging in België met eigen personeel en staan wij ingeschreven op de lijst van erkende aannemers onder nummer: 28.414 in de volgende klasse en categorieën:
    – Klasse 1, ondercategorie D5 *
    – Klasse 2, categorie E – G *
    – Klasse 3, categorie D – ondercategorie D1 *
    – De organisatie gebeurt vanuit ons kantoor in Stramproy.
BizStudio-lite Theme by SketchThemes