Organisatie

Aannemersbedrijf Vincent van Buuren bestaat sinds 2007 en  heeft sinds 2014 VMB Bouw overgenomen.

Regio
We zijn hoofdzakelijk actief in de eigen regio. In zowel Nederland als België bouwen we al jaren in diverse sectoren. Zo voeren we renovaties van boerderijen uit, zijn we actief in de industrie en industrieel onderhoud en leveren we exclusieve woonhuizen.

Team
Onze allround medewerkers beheersen de kneepjes van het vak. Samen met eigen bouwkranen en bekistingen maken we ook alle betoncontructies mogelijk. Het moderne machine- en wagenpark maakt het geheel compleet.

Een team van calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding zorgt samen met de vaklieden voor het perfecte eindresultaat. Architecten, bouwmanagementbureau’s, professionele opdrachtgevers en constructeurs weten onze kennis en kunde al jaren te waarderen, getuige de vaak al jarenlange samenwerking.

Bouwen doe je samen, voor diverse specifieke disciplines werken we samen met onderaannemers. Ook voor hen geldt dat we op een goede prijs kwaliteitverhouding moeten kunnen rekenen en dat we qua capaciteit en planning moeten voldoen aan de wensen van de klant. Kijk gerust rond op deze site om u verder te overtuigen en schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij komen u graag van onze kennis en werkwijze in een persoonlijk gesprek overtuigen, want Bouwen is vertrouwen.

Certificeringen
Wij zijn lid van Bouwend Nederland. Voor een gezonde jonge aanwas zijn wij erkend leerbedrijf.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes